Betaling

Betalingsmogelijkheden
Je kunt bij ons betalen op de volgende manieren:

iDeal (Nederland), Bancontact (België), PayPal, CreditCard of d.m.v. een bankoverschrijving.

iDeal
Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. Maak je gebruik van internetbankieren dan kun je vanuit de webshop direct met iDeal betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van jouw eigen bank. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het gebruik van iDeal als betalingsmethode.

Bancontact
Met Bancontact kun je gemakkelijk en veilig online betalen vanuit België. Het is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. Alle Belgische klanten van de deelnemende banken die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Bancontact. Ze kunnen met Bancontact direct hun aankopen betalen in een voor hun vertrouwde bankomgeving.

PayPal
Je kunt gemakkelijk een gratis PayPal account openen op www.paypal.com. Om te betalen koppel je jouw bankpas of creditcard aan dit PayPal account. Vanuit de webshop kun je direct en veilig een bedrag overboeken naar yogi-lifestyle.nl.

Hier zijn wel € 2,00 extra kosten verbonden aan het gebruik van PayPal als betalingsmethode.

Creditcard
Het is mogelijk om bij yogi-lifestyle.nl te betalen met een Creditcard. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het gebruik van een Creditcard als betalingsmethode.

Bankoverschrijving
Je kunt er ook voor kiezen om het bedrag van jouw bestelling zelf over te maken aan yogi-lifestyle.nl. Als je voor deze optie kiest dien je het verschuldigde bedrag over te maken naar:

IBAN rekeningnummer NL65KNAB0402402847

T.n.v. Yogi-lifestyle

O.v.v. uw bestelnummer

Zodra we de betaling op onze bankrekening hebben ontvangen, wordt de bestelling direct verzonden.

Pin It on Pinterest